Sandheden

Det sagde du bare ikke!

De der AV-kommentarer, der nogen gange kommer fra børn, kender vi vel alle. Og selvom de rammer os, der hvor det gør ondt, kan vi alligevel ikke lade være med at grine, for så ærlige kunne vi aldrig finde på at være overfor andre voksne. Nogle af de sjove av-kommentarer, jeg er blevet udsat for:

“Naja, ved du godt, at når der sover en pige sammen med far, er de altid nøgne?” (Sagt af min kærestes dengang 6-årigesøn, da jeg stadig kun var præsenteret som veninde. Jeg har sidenhen snakket med ham, om han kunne huske, at han havde sagt det, og så grinte vi helt vildt, for han forstår godt nu, at det var sjovt at sige til mig. Desuden havde han aldrig set en nøgen pige, så det gør det hele endnu sjovere. Gad vide, hvad der foregår inde i sådan nogle små barnehoveder? 😅)

“Ej Naja, det er altså ikke så pænt det, du har på lårene.” (Læs: appelsinhud. Sagt af min bonuspige, da hun var 5. Hun bliver snart 8, og jeg glemmer ALDRIG den kommentar 😂)

“Er din tissekone gammel?” “Øh nej, hvorfor?” “Jamen, den ser gammel ud.” (Sagt af min lillesøster, da hun var 4. Nu er hun 8. Hvor får de det fra? 😀)

“Jeg tror altså, at dine bryster er blevet længere.” (Hahah, det er de også, men behøves vi at sige det højt? Igen får min lillesøster credit for den her 😅)

img_1176

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden