Provokerende!

Så i det?

I går blev der vist et program (jeg tror, det var på TV2), hvor børn fortalte om de svære følelser, der følger med, når mor og far bliver skilt og får nye kærester. Jeg så det med min kæreste, og vi var meget rørte over, hvor stor en sorg det var for børnene. Det fik mig til at tænke over, at jeg faktisk aldrig har brugt meget tid på at tænke over, hvordan mine bonusbørn har det med, at deres forældre er skilt, og begge har nye kærester. Og nu også en ny lillebror. Jeg har brugt min energi på at tænke på, hvordan JEG har haft det, og hvordan JEG har kunne tackle og forbedre mine følelser i forhold til at blive bonusmor.
Min kæreste fortæller mig, at han aldrig rigtig har snakket med børnene om skilsmissen, og hvordan de har haft det, så nu har vi besluttet, at se det program med dem og så spørge dem ind til de forskellige emner, børnene i programmet bringer op. Jeg er sikker på, at det vil være rigtig godt for os allesammen, hvis de kan få sat lidt ord på deres oplevelser med skilsmissen, at far og mor har fået andre kærester, og det kan jo snildt være, at de render rundt med nogle uforløste følelser.

img_0140

Og billedet har selvfølgelig ikke noget med indlægget at gøre, men man skal vel udnytte enhver god grund til at poste et selfie, når man endelig har gjort noget ud af sig selv. Og selvfølgelig med et lille filter for at gøre det endnu bedre 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Provokerende!