Fremtidsdrømme

En LORTE dag

image

Nu da jeg har fået fredagens dårlige nyheder lidt på afstand, kan jeg jo godt se, at min opførsel var en smule komisk i går!
I går var jeg præcis 1 uge over terminen, og derfor var vi et smut på Kolding sygehus til tjek for at se, om bassemanden stadig har det dejligt, og det har han heldigvis. Jeg havde virkelig sat næsen op efter at få en hindeløsning, som i mange tilfælde kan sætte fødslen i gang. Jeg var totalt spændt og i mega godt humør. Taskerne blev pakket i bilen, og jeg forberedte mig på, at vi måske ville møde bassemanden i den her weekend, ihhh 😍

MEN….

Jeg har overhovedet ikke åbnet mig, og derfor var en hindeløsning ikke mulig. Tror i lige, jeg var skuffet?! Tårerne sprøjtede ud af øjenene på mig, og sådan fortsatte det i et par timer. Da man skulle tro at det værste havde lagt sig for mit vedkommende, sker der det, at jeg skal tisse rigtig meget, og da jeg kommer ud på toilettet, er der en, der har glemt at bruge børsten (💩). Jeg løb ind på sengen og smed mig, og så tudbrølede jeg ellers videre. Børnene må have troet, at jeg var skingrende sindssyg. Det er vist bedst for alles velbefindende, at jeg får født den her baby, haha.

4 kommentarer

  • Bettina

    Søde, Tør næsten ikke sige “I told you so ” 😂😂
    Ej føler godt nok med dig efterhånden.
    Kæmpe krammer herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Hormoner og graviditet når de er bedst,😂 Er sikker på Claus og børnene overlever,og bære over med dig den sidste tid 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Naja

      Åh ja, de skide hormoner. Har helt ondt af dem nogle gange 😂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtidsdrømme