Det gør mig ked af det

10 ting der gør det super ufedt at gå over tid!

1. Hver dag er en kamp mod de berygtede strækmærker. Man skulle tro maven stoppede med at vokse, men neeej nej. Huden kan ikke strækkes mere. Og så strækker den sig alligevel lidt mere. Og det klør! (Ikke at det er verdens undergang at få strækmærker, men jeg klager da ikke, hvis de bliver væk).

2. Fuck han bliver stor. Måske kan han ikke engang passe sit tøj når han kommer ud?

3. ALT bliver analyseret. Var det starten på en ve? Jeg synes min mave gør ondt. Den her plukve er meget lang. Det stikker godt nok lige lovligt der. Og de fleste gange bliver det kureret med en tur på toilettet.

4. Jeg er glad, nu er jeg sur, ej jeg er ked af det. Og så starter det forfra. Humørsvingninger som aldrig før! Kan i huske de der første teenageår, hvor ens verden bare kunne gå under over ingenting? Gang det med 100!

5. Min kæreste forstår mig bare overhovedet ikke!

6. Der er faktisk ingen der forstår mig!

7. Hvordan er det at sove mere end 2 timer af gangen? Pas.

8. Besked efter besked efter besked. Har du født? NEEEJ, jeg har fucking ikke født!

9. Hvorfor helvede er der sommer OL lige nu? Jeg har brug for ALT opmærksomheden. Hallooooo, det er jo synd for mig! Medlidenhed, tak.

10. Jeg skulle aldrig have meldt mig ind i en terminsgruppe. Kan det virkelig passe, at jeg er den eneste, der ikke føder før tid eller til tiden? Come on.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør mig ked af det