Jeg har været stille

Det første møde

image

Dagen efter fødslen kørte børnenes mor dem op på sygehuset for at besøge deres lillebror. Et øjeblik vi allesammen har ventet på! Igennem min graviditet har den nye storesøster været så meget inde over. Maven fik kyssere hele tiden, og hun snakkede rigtig meget om lillebror i maven, og hvor meget hun glædede sig. Storebror var til gengæld mere afholdende. Jovist glædede han sig, men man er vel en dreng, og graviditet er ikke det, der interesserer en dreng allermest (host host, fodbold) 😉
Døren går op og ind træder de, og så kommer der den vildeste reaktion, som ingen af os ventede. Storebror bliver så rørt, at tårerne triller ned ad hans kinder, og det samme gør det på alle forældrene. Det var simpelthen så stort og smukt et øjeblik, at jeg bliver helt rørt igen af at skrive om det. Jeg fik personligt den vildeste følelse af, at jeg nu er forbundet til børnene på en måde, som jeg aldrig har været før. Jeg har født deres lillebror. Det er så stort.
I går var første dag, vi havde børnene hjemme hos os, og det var simpelthen så hyggeligt med vores ‘lille’ familie samlet. Igen var storebror all over hans lillebror, og han fik endda lov til at være alene med ham på værelset, hvor vi kunne høre, at han lå og kyssede ham og snakkede med ham. Han havde end ikke tændt for sin PlayStation, og det er altså stort! Haha.
De får lov til at involvere sig i ham, lige så meget de vil – især her i starten, da jeg stadig er bekymret for, at der skal opstå jalousi over, at lillebror får lov til at blive hos sin far. Men altså, indtil videre går det hele så godt, og vi er allesammen så glade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været stille