Det er jo ikke mine børn?

Jeg ved, jeg er nybagt mor, fordi…

1. Jeg shh’ser på hunde, der gør, når jeg går forbi med min sovende baby. Det virker cirka 0 ud af 10 gange.
2. “Shh” er generelt det mest brugte ord/lyd i mit ordforråd.
3. Jeg kan ikke huske. “Fuuuck, jeg har glemt, hvilket bryst han fik sidst. Jeg skal altså huske at markere med en elastik”. Har jeg sagt til mig selv i næsten 3 uger. Stadig ingen elastik og stadig samme dilemma.
4. Der går totalt løvemor i mig. “Ikke dikke til ham, når han sover! Jeg prikker jo heller ikke til dig, når du ligger og bobler, vel?”
5. Jeg bekæmper krampen i min arm, når han er liiige ved at falde i søvn. Ondt i ryg og skulder, kan jeg leve med, så længe min baby falder i søvn.
6. Det er umuligt for mig at komme til tiden. Baby vil 9 ud af 10 gange have noget at spise 10 min inden, vi skal ud af døren.
7. Jeg savner ham, når han sover.
8. …men når han så begynder at vågne, tænker jeg “nej nej nej, sov lige lidt længere. Jeg har stadig shampoo i håret!”
9. Jeg har skiftet 3 💩-bleer inden for 10 min – og siden har jeg selvfølgelig lært at afvente. Man laver ikke samme fejl 2 gange.
10. Jeg glemmer at bruge gylpekluden. Det er ikke altid, han gylper, men når han gør, så timer han det, så det sker lige inden, vi skal ud af døren og gerne udover ham selv og mig. Dertil skal det siges, at jeg har brugt mindst en time forinden på at finde len trøje, der er ammevenlig OG skjuler mor-maven. Dét er altså en udfordring! Og den fejl har jeg lavet lidt mere end 2 gange, ups… #nymor

image

Ps. Det er det hele værd og mere til! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo ikke mine børn?